10. – 14. august


POLIEVKA: krémová tekvicová 7


HLAVNÉ JEDLO:

menu 1: kurací filet zapečený s rajčinou a syrom, bazalkovo-smotanový preliv, ryža, šalát 7
menu 2: bravčový cordon bleu na prírodno so syrovou omáčkou, americké zemiaky 3, 7
menu 3: zeleninové fašírky, varené zemiaky, cesnakový dip 3, 7
menu 4: ľadový šalát so syrom feta, grilované kúsky kuracieho mäsa, olivy, mrkva a medovo-citrónová zálievka 7


DEZERT: jablkový koláč



POLIEVKA: špenátová s vajíčkom 3, 7


HLAVNÉ JEDLO:

menu 1: vyprážané vykostené kuracie stehienka, slovenský šalát 3, 7
menu 2: bravčové pliecko s hráškom, tarhoňa, kyslá obloha 7
menu 3: grilovaný oštiepok, varené zemiaky, brusnice 7
menu 4: domáce slivkové gule s makovo-orechovou posýpkou a maslom 1, 3, 7, 8


DEZERT: ovocný rez so šľahačkou



POLIEVKA: hovädzí vývar so zeleninou, pečeňové halušky 7


HLAVNÉ JEDLO:

menu 1: kurací steak na zelenine julienne, kari ryža s hráškom
menu 2: segedínský guláš, parená knedľa 3, 7
menu 3: špagety carbonara, strúhaný parmezán 3, 7
menu 4: miešaný šalát so zeleninou, vyprážaný karfiol, tatárska omáčka 3, 7


DEZERT: kokosová guľka



POLIEVKA: rajčinová s kapustou a údeným rebierkom


HLAVNÉ JEDLO:

menu 1: pečená krkovička s cibuľkou na pive guinness, zemiakové pyré, čalamáda
menu 2: grilovaný kurací špíz so slaninkou, cibuľou, paprikou, šampiňónom a opekanými zemiakmi
menu 3: zeleninové rizoto s koreneným syrom tofu 7
menu 4: hlávkový šalát s morčacím mäsom, hrášok, mrkva a dip z jarnej cibuľky


DEZERT: makový závin



POLIEVKA: kyslá šošovicová so zemiakmi 7


HLAVNÉ JEDLO:

menu 1: pikantné kuracie soté v zemiakovej placke, šalát 3, 7
menu 2: hovädzí stroganov s ryžou a hranolčekmi
menu 3: tagliatelle s grilovanými kúskami lososa, smotanovo-špenátová omáčka 4, 7
menu 4: listový šalát, zelenina, grilované šampiňóny plnené syrom niva, dip 7


DEZERT: červený melón



HLAVNÉ JEDLO:

menu 5: kurací rezeň (vyprážaný alebo na grile), ryža, hranolčeky


Cena  5,90 €

Denné obedové menu podávame od 11.00 hod. do 14.00 hod. alebo do vypredania.
Hmotnosť mäsovej zložky jedla v surovom stave je 150g, prílohy 200g, cestovín 300g. Porcia polievky 3dcl.

Zmena prílohy v dennom menu nie je možná.

Zoznam alergénov

1 obilniny obsahujúce lepok a výrobky z neho, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nic, 6 sójové bôby a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy, mandle, lieskové orechy, pistácie a výrobky z nich, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 SO2 a síričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho, 14 mäkkýše a výrobky z nich