18. – 22. november


POLIEVKA: zemiakový krém /7


HLAVNÉ JEDLO:

1. cordon bleu na prírodno, zeleninová ryža /1, 7
2. štefanská fašírka, zemiaková kaša, kapustový šalát /3
3. špagety s pestom, kuracím mäsom, sušenými rajčinami a chilli /3, 7


DEZERT: mramorový rez



POLIEVKA: frankfurtská s párkom


HLAVNÉ JEDLO:

1. morčacie prsia v syrovom cestíčku, šťuchané zemiaky, uhorkový šalát /1, 3, 7
2. fettuccine s bravčovými rezancami, kôprovo-slaninová omáčka /3, 7
3. restovaná kuracia pečeň, ryža, kyslá uhorka


DEZERT: jablkové pité



POLIEVKA: slepačí vývar so zeleninou a slížikmi /1, 3


HLAVNÉ JEDLO:

1. hovädzie dusené, kôprová omáčka, parená knedľa /3, 7
2. kurací spíz, arašídová omáčka, jasmínová ryža
3. sedliacke rizoto s bravčovým mäsom, strúhaný syr /3


DEZERT: čokoládová roláda



POLIEVKA: mrkvový krém so zázvorom a kokosovým mliekom /7


HLAVNÉ JEDLO:

1. bravčové karé zapečené s Hermelínom, opekané zemiaky /7
2. pikantné kuracie soté, ananásová ryža
3. vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, domáca tatárska /1, 3, 7


DEZERT: zakysankový koláč



POLIEVKA: zeleninová s cestovinou


HLAVNÉ JEDLO:

1. vyprážané rybie filé, majonézový šalát /1, 3, 7
2. hlivový perkelt s haluškami /3, 7
3. grilovaný oštiepok na šaláte, bryndzový preliv


DEZERT: kokosový jež


Denné obedové menu podávame od 11.00 hod. do 14.00 hod alebo do vypredania. 

Hmotnosť mäsovej zložky jedla v surovom stave je 150g, prílohy 200g, cestovín 300g. Porcia polievky 3dcl.

                                                            
Zmena prílohy v dennom menu nie je možná.

Cena  5,90 EUR

Zoznam alergénov

1 obilniny obsahujúce lepok a výrobky z neho, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nic, 6 sójové bôby a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy, mandle, lieskové orechy, pistácie a výrobky z nich, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 SO2 a síričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho, 14 mäkkýše a výrobky z nich