19. – 23. august 2019


POLIEVKA: hrášková so zeleninou


HLAVNÉ JEDLO:

1. kuracie prsia plnené balkánskym syrom, sušená rajčina, kari ryža
2. bravčové karé na cesnaku, volské oko, opekané zemiaky
3. penne s kuracím mäsom, drvené rajčiny, strúhaný syr


DEZERT: čokoládový perník



POLIEVKA: cuketový krém


HLAVNÉ JEDLO:

1. kuracie vykostené stehno na provensálsky spôsob so zelenou fazuľkou, pečené baby zemiaky
2. moravský vrabec, dusená kapusta, parená knedľa
3. vyprážaný karfiol na miešanom šaláte, domáca tatárska


DEZERT: kokosový jež



POLIEVKA: hovädzí vývar so zeleninou, bylinkové halušky


HLAVNÉ JEDLO:

1. kuracie kung pao, ryža
2. krkovička so sedliackou pikantnou fazuľou, opekané zemiaky
3. francúzske zemiaky s klobásou, kyslá uhorka


DEZERT: ananásový s kokosom



POLIEVKA: kapustnica


HLAVNÉ JEDLO:

1. španielsky vtáčik, tarhoňa
2. špenátové halušky s kuracím mäsom na grile, syrová omáčka
3. slivkové gule, maková posýpka


DEZERT: piškótová torta



POLIEVKA: kulajda


HLAVNÉ JEDLO:

1. kurací steak v marináde, na ľadovom šaláte, ryža, sladká chilli omáčka
2. zemiaková placka plnená bravčovým soté, kapustový šalát
3. lokše s kuracou pečienkou, kyslá obloha


DEZERT: makový závin


Denné obedové menu podávame od 11.00 hod. do 14.00 hod alebo do vypredania. 

Hmotnosť mäsovej zložky jedla v surovom stave je 150g, prílohy 200g, cestovín 300g. Porcia polievky 3dcl.

                                                            
Zmena prílohy v dennom menu nie je možná.

Cena  5,90 EUR