20. – 24. január


POLIEVKA: brokolicová krémová s opečeným chlebom /1,7


HLAVNÉ JEDLO:

1. morčacie medailónky s gorgonzolovou omáčkou, šťuchané zemiaky, miešaný šalát
2. lokše plnené kuracou pečienkou, kyslá príloha /3, 7
3. krémové špenátové rizoto s kuracím mäsom /7


DEZERT: hrnčekový kakaový koláč



POLIEVKA: šošovicová kyslá /7


HLAVNÉ JEDLO:

1.  segedínsky guláš, parená knedľa /3,7
2. vyprážané kuracie prsia, zemiaková kaša, uhorkovo-smotanový šalát /1, 3, 7
3. grilovaný údený syr, hranolčeky, bylinkový dip /7


DEZERT: želatínový rez



POLIEVKA: kačací vývar so širokými rezancami a zeleninou /3


HLAVNÉ JEDLO:

1. kurací steak, grilovaná zelenina, opekané zemiaky, pikantný dresing
2. hrachová kaša s údenou krkovičkou, opečená cibuľka, chlieb /7
3. penne so slaninou, cherry rajčinami, pomodoro omáčka, strúhaný syr/7


DEZERT: ananásový koláč



POLIEVKA: ruský boršč so smotanou /7


HLAVNÉ JEDLO:

1. pečené bravčové karé špikované slaninou, slivková omáčka, zemiakové medailónky
2. kuracie prsia plnené broskyňou, kari ryža, mrkvový šalát
3. furmanské halušky s klobásou, strúhaný syr /3, 7


DEZERT: smotanová tortička



POLIEVKA: francúzska cibuľačka s opečeným syrovým toastom


HLAVNÉ JEDLO:

1. vykostené kuracie stehno pečené na spôsob ražničí, kyslá príloha, opekané zemiaky
2. bravčové stehno na cibuľke, dusená kapusta, varené zemiaky
3. tuniak s miešaným šalátom, varené vajíčko, opekaná bageta, dresing /3, 7


DEZERT: kysnutý makový koláč


Denné obedové menu podávame od 11.00 hod. do 14.00 hod alebo do vypredania. 

Hmotnosť mäsovej zložky jedla v surovom stave je 150g, prílohy 200g, cestovín 300g. Porcia polievky 3dcl.

                                                            
Zmena prílohy v dennom menu nie je možná.

Cena  5,90 EUR

Zoznam alergénov

1 obilniny obsahujúce lepok a výrobky z neho, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nic, 6 sójové bôby a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy, mandle, lieskové orechy, pistácie a výrobky z nich, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 SO2 a síričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho, 14 mäkkýše a výrobky z nich