09. – 13. december


POLIEVKA: kulajda /3, 7


HLAVNÉ JEDLO:

1. kurací steak na grile, grilovaná cuketa a paprika, ryža
2. karbanátok, zemiakový prívarok /3, 7
3. penne Puttanesca – huby, olivy, čili, šunka, omáčka Pomodoro


DEZERT: kávový rez

 



POLIEVKA: zeleninová Minestrone


HLAVNÉ JEDLO:

1. poľovnícky guláš, parená knedľa /3, 7
2. kuracie prsia zapečené s broskyňou a syrom, ryža /7
3. šafránové, krémové rizoto s kuracím mäsom a zeleninou /7


DEZERT: ovocná bublanina



POLIEVKA: hovädzí vývar so zeleninou, pečeňové halušky /1, 3


HLAVNÉ JEDLO:

1. marinovaná krkovička s pivom Guinness, cibuľové zemiaky
2. kuracie pečené stehno s plnkou, ryža, kompót
3. špagety s hráškovým pestom a kuracím mäsom /3, 7


DEZERT: lekvárová buchtička



POLIEVKA: šampiňónový krém /7


HLAVNÉ JEDLO:

1. kurací gyros na ľadovom šaláte, hranolčeky
2. zemiakové ňoky s baby špenátom a tuniakom /4, 7
3. pečené rebrá, opekané zemiaky, BBQ omáčka


DEZERT: jablkové pité



POLIEVKA: gulášová


HLAVNÉ JEDLO:

1. kuracie prsia plnené v zemiakovom cestíčku, ryža, šalát /3, 7
2. bravčové medailóniky na kapustových haluškách
3. francúzske zemiaky s klobásou, kyslá uhorka /3, 7


DEZERT: lenivá gazdinka


Denné obedové menu podávame od 11.00 hod. do 14.00 hod alebo do vypredania. 

Hmotnosť mäsovej zložky jedla v surovom stave je 150g, prílohy 200g, cestovín 300g. Porcia polievky 3dcl.

                                                            
Zmena prílohy v dennom menu nie je možná.

Cena  5,90 EUR

Zoznam alergénov

1 obilniny obsahujúce lepok a výrobky z neho, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nic, 6 sójové bôby a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy, mandle, lieskové orechy, pistácie a výrobky z nich, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 SO2 a síričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho, 14 mäkkýše a výrobky z nich