• Novinky
  • Pub
  • Jedlá
  • Nápoje
  • Akcie
  • Foto
  • Fórum
  • Menu

Pripravujeme:

 


Objednávky stolov:

Tel: 037/ 657 51 06 
Fax: 037/650 35 31


email

Kapacita

Irish Pub

200 miest


Otvorené

Po

Ut - St

Št

10:00 - 24:00

10:00 - 01:00

10:00 - 24:00

Pia - So

10:00 - 03:00

Ne            

zatvorené 



dda1

 

 konštrukčné riešenia
 a realizácie projektov

 

dFlex Nitra

 vaše IT oddelenie

 

 

 


 

Denné obedové menu 17.9. – 21.9.2018 

Cena  5,50 EUR


PONDELOK 17.9.

Polievka: francúzska cibulačka /1
1. Špikovaný kurací steak na omáčke z pečených paprík, ryža /1
2.
Fazuľový prívarok, grilovaná klobása /1,7
3.
Fusilini v syrovom kréme so šunkou, kukuricou, slaninou a pečenými cherry rajčinami /1,7
4.
Krkovička v pikantnej marináde, omáčka so zeleným korením, opekané zemiaky
Dezert: bublanina

UTOROK 18.9.  

Polievka: zemiakový krém /1,7  
1. Kuracie prsia v jogurtovej marináde, anglická zelenina, ryža /1,7 
2.
Zemiakové gule s údeným mäsom, dusená kvasená kapusta /1,3,7 
3.
Listový šalát s mozzarelovými tyčinkami v cornflakes, pikantný dip
4. Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku, zemiaková kaša, kapustový šalát /1,3,7 
Dezert: kysnutý kakaový koláč

STREDA 19.9. 

Polievka: hovädzí vývar so zeleninou a krupicovými haluškami
1.
Kuracie prsia s grilovanou špargľou, boloňská omáčka, varené zemiaky s pažítkou  /1,7 
2. Lokše s kuracou pečienkou, kyslá obloha  /1,3,7 
3.
Francúzske zemiaky s klobásou, kyslá uhorka /1,3,7 
4. Pečená krkovička, koňaková omáčka, fritovaná cibuľka, opekané zemiaky  
Dezert: jablkové pyté

ŠTVRTOK, 20.9.        

Polievka: furmanský guláš s hlivou a zeleninou /1
1. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, parená knedľa /1,3,7
2.
Ryžové rezance s kuracím mäsom a pikantnou zeleninou /7
3.
Dukátové buchtičky, vanilkový krém, čokoládový toping  /1,3,7
4 .
Bravčový steak z karé, volské oko, zelená fazuľka, opekané zemiaky  /1,7
Dezert:
míša rez

PIATOK 21.9.

Polievka: šampiňónový krém /7
1. Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát / 1,3,7
2.
Tortila s kuracím mäsom a zeleninou, zapečená so syrom /1,3,7  
3.
Rizoto s kuracím mäsom, karotkou a hráškom  /7 
4. Grilovaná krkovička na poľovnícky spôsob, cherry rajčiny, pečené zemiaky
Dezert: kokosová guľka

Denné obedové menu podávame od 11.hod. do 14.hod alebo do vypredania.
Zmena prílohy v dennom menu nie je možná!







































design © BAUER creative, 2007 Prihlásenie © weBase