• Novinky
  • Pub
  • Jedlá
  • Nápoje
  • Akcie
  • Foto
  • Fórum
  • Menu

Pripravujeme:

 

 
3.3.2018 o 22:00
 
10.3.2018 o 22:00

Objednávky stolov:

Tel: 037/ 657 51 06 
Fax: 037/650 35 31


email

Kapacita

Irish Pub

200 miest


Otvorené

Po

Ut - St

Št

10:00 - 24:00

10:00 - 01:00

10:00 - 24:00

Pia - So

10:00 - 03:00

Ne            

15:00 - 24:00


dda1

 

 konštrukčné riešenia
 a realizácie projektov

 

dFlex Nitra

 vaše IT oddelenie

 

 

 


 

Denné obedové menu 12.2. – 16.2.2018 

Cena  5,50 EUR


PONDELOK 12.2.    

Polievka: hrášková so zeleninou
1. Kurací steak na kari omáčke, farebná paprika, ryža /1,7
 
2.
Provensálske karbonátky s paradajkou, zemiaková kaša /1,7
 
3.
Penne s brokolicou, šunkou, kukuricou, pomodoro omáčka, strúhaný syr /7

4.
Bravčový steak z karé, anglická zelenina, volské oko, pečené zemiaky /3

5.
Kurací rezeň – na grile / vyprážaný, hranolky / ryža / miešaný šalát

Dezert:
mramorový koláč

UTOROK 13.2.

Polievka: šošovicová kyslá  
1. Kuracie prsia plnené sušenými brusnicami, ovocno-pikantná omáčka, ryža /1,7
2. Zabíjačkový tanier /klobása, jaternica, pečené mäso, / kyslá obloha, chlieb  /1 
3. Špenátové fetuccine s kuracím mäsom, strúhaný syr /1,7

4.
Grilovaná krkovička, hráškové lusky, štuchané zemiaky
5. Kurací rezeň – na grile / vyprážaný, hranolky / ryža / miešaný šalát 
Dezert: strúhaný koláč

STREDA, 14.2.       

Polievka: hovädzí vývar so zeleninou, celestínske rezance /3,7
1.
Morčacie prsia špikované s kápiou a slaninou, ryža
2. Sviečková na smotane, parená knedľa /1,3,7

3.
Karfiolový karbonátok, varené zemiaky, domáca tatárska /3,7 
4. Šafránové rizoto s pórikom  a kuracím mäsom /7

5.
Kurací rezeň - na grile / vyprážaný, hranolky / ryža / miešaný šalát
Dezert: kysnutý marhuľový

ŠTVRTOK, 15.2.

Polievka: zemiakový krém /1,7 
1. Vykostené morčacie stehno pečené na koreňovej zelenine a slaninke, mrkvové pyré /7

2.
Bravčový debrecínsky guláš, tarhoňa  /1,7 
3. Domáce lekvárové šišky   /3,7 
4. Vyprážané mozzarelové tyčinky, miešaný šalát, francúzsky dressing /1,3,7
5. Kurací rezeň – na grile / vyprážaný, hranolky / ryža / miešaný šalát 
Dezert: smotanová piškótová torta

PIATOK, 16.2.    

Polievka: francúzska s cestovinou /7  
1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát /1,3,7
 
2.
Chilli con carne, hranolky /1   
3. Gnocchi so špenátom a lososom, strúhaný syr  /3,4,7 
4. Kuracie prsia plnené sušenou rajčinou, paradajkové ragú, ryža
5. Kurací rezeň  - na grile/vyprážaný, hranolky / ryža / miešaný šalát
Dezert: jablkové pyté

Denné obedové menu podávame od 11.hod. do 14.hod alebo do vypredania.
Zmena prílohy v dennom menu nie je možná!




design © BAUER creative, 2007 Prihlásenie © weBase